تعمیر شیر سروو هیدرولیک
آسانسورهای هیدرولیک برخلاف آسانسورهای کششی، عملکردشان بر اساس جک هیدرولیکی هست. این در حالی است که در آسانسورهای کششی، موتور آسانسور وظیفه تأمین نیروی محرکه را بر عهده دارد. این آسانسورها مانند نمونههای کششی دارای کابین، کفشک، بافر و سایر قطعات لازم هستند اما، احتیاجی به ساخت موتورخانه ندارند. با خرید آسانسور هیدرولیک، میتوان در مصرف برق به میزان زیادی صرفهجویی کرد؛ ضمن اینکه ایمنی بیشتری نیز به همراه دارد.
در ادامه نکات مهم درباره خرید و انواع آسانسور هیدرولیک خدمتتان بیان خواهد شد. جهت مشاره انتخاب بهترین نوع می توانید با همکاران ما با شماره 03132751565 تماس داشته باشید تا به طور دقیق شما را راهنمایی کنیم.
نمونه محصولات ما را در زیر می توانید مشاهده نمایید. در صورت ایجاد هرگونه سوال با مشاوران ما در ارتباط باشید.
آسانسور هیدرولیک چیست؟
آسانسور هیدرولیک نمونهای از آسانسور است که در اجزا و تأمین نیروی محرکه با آسانسورهای کششی تفاوت دارند. این آسانسور نیروی لازم برای جابهجایی خود را برخلاف آسانسورهای کششی از مایع تحتفشار و حرکت جک به دست میآورد و افراد یا بار را جابهجا میکند. در ادامه مقاله به تفاوتهای آسانسور هیدرولیک با آسانسور کششی میپردازیم و اجزای هرکدام را بهطور جداگانه بررسی میکنیم.
تاریخچه آسانسور هیدرولیک
آسانسورها که برای جابهجایی و بالا بردن افراد و اجسام مورداستفاده قرار میگیرند، در طول زمان دچار تغییر و تحولات بسیاری بودهاند. آسانسورها در ابتدا شکلی مکانیکی داشتند و بهمرورزمان و با پیشرفت علم و فنّاوری و همچنین آشنایی پیدا کردن با خواص آب و سایر مایعات، بشر متوجه شد که میتواند با استفاده از مایعات نیروی کوچکی ایجاد کند و از آن برای انتقال به یک نیروی بزرگ استفاده کند. قدمت استفاده از آسانسور به بیش از یک قرن بازمیگردد .
در سال 1852 میلادی بود که برای اولین بار شخصی به نام ایزاک گرایتون بنجامین، توانست از خواص هیدرولیکی برای بهکارگیری آسانسورها استفاده کند و از آسانسور هیدرولیک برای حملونقل بارها در انبارها و کارخانهها استفاده شد. او با این اختراع خود نهتنها موجب راحتتر انجام شدن کارها شد بلکه به حفظ انرژی آب و پیشگیری از هدر رفت آن کمک بزرگی کرد. پسازآن، فنّاوری هیدرولیکی بهمرور توسعه یافت و پمپهای هیدرولیکی پا به عرصه نهادند.
با پیشرفت فنّاوری مهندسی، در سال 1970 طراحی این آسانسورها بهبود یافت و آسانسور هیدرولیک بدون چاه در بازار روی کارآمد و بهموجب آن نیازهای حملونقل و جابهجایی افراد و بار در ساختمانها و فضاهای مختلف بهخوبی انجام شد. از آن زمان تاکنون نیز این سیستم پا بهپای پیشرفت فناوری پیش میآید و امروز شاهد نمونههای پیشرفتهتر و مجهزتر هستیم که دستگاههای کنترل پیشرفته دارند و از سرعت بالایی برخوردارند، ضمن اینکه توانایی حملونقل بارهای سنگین را نیز دارند و طراحی آنها بهگونهای است که موجب صرفهجویی در فضا و افزایش کارایی سیستم میشود.
تکمیل فرم
آسانسور هیدرولیک از یک سیستم پیچیده تشکیل شده است که شامل سیلندرها، پمپ هیدرولیک، مخزن روغن، صمامها و دیگر اجزا است. عملکرد آسانسور آغاز میشود با استفاده از پمپ هیدرولیک که برق مصرفی را به انرژی هیدرولیک تبدیل میکند و روغن هیدرولیک را از مخزن جمعآوری میکند. این روغن سپس تحت فشار قرار گرفته و به سیلندرها منتقل میشود.
سیلندرها در شافت آسانسور نصب شدهاند و وظیفه تولید حرکت عمودی را دارند. با فشرده شدن روغن هیدرولیک در سیلندرها، سیلندرها به بالا یا پایین حرکت کرده و بار را حمل یا تخلیه میکنند. صمامها نیز جهت کنترل جریان روغن هیدرولیک در سیستم استفاده میشوند، به طوری که جریان روغن به سمت صعودی یا نزولی تنظیم میشود.
عملکرد آسانسور هیدرولیک بسیار پایدار و قابل اعتماد است. این نوع آسانسورها به عنوان گزینهای ایدهآل در ساختمانهایی با تعداد طبقات کمتر به خصوص در مواردی که فضای محدود و کوچکی در دسترس است، استفاده میشوند. عملکرد صاف و بیصدا، سرعت مناسب و قابلیت کنترل دقیق جریان روغن از مزایای اصلی آسانسور هیدرولیک است.
فرم زیر را تکمیل کنید تا با شما تماس بگیریم
مراحل تعمیر
آسانسورها با توجه به کاربردشان و شرایط محیطی که قرار است در آن نصب شوند در شکلها و انواع مختلفی طراحی و تولید میشوند که فنّاوریهای متفاوتی از یکدیگر دارند. برای خرید آسانسور هیدرولیک لازم است با نمونههای مختلف آشنایی داشته باشید و از کاربرد و عملکرد هر یک مطلع باشید. در ادامه انواع آنها را ازنظر محل قرارگیری جک و عملکرد موردبررسی قرار میدهیم.
خرید انواع آسانسور هیدرولیک ازنظر محل قرارگیری جک
آسانسورهای هیدرولیک از اجزایی مانند جک، پیستون، پمپ، مخزن، دریچه، کنترلکننده سرعت و کابین تشکیلشدهاند. اگر قصد خرید آسانسور هیدرولیک را دارید، لازم است بدانید که این آسانسورها انواع مختلفی دارند که هرکدام ویژگیها و ساختار مخصوص به خودش را دارند. انواع آسانسور هیدرولیک ازنظر محل قرارگیری جک شامل موارد زیر هستند:
آسانسور هیدرولیک مستقیم جک از زیر (1:1)
یکی از انواع آسانسور هیدرولیک، نمونههای مستقیم جک از زیر است که کابین بزرگتری نسبت به سایر نمونهها دارد. علت بزرگتر بودن فضای کابین در این مدل این است که، مانند آسانسورهای کششی احتیاجی به نصب قاب، وزنه و سایر متعلقات در کنار کابین ندارد. به همین دلیل، این امکان وجود دارد که تمامی عرض یا عمق چاه را به کابین اختصاص داد.
بزرگی فضای کابین را میتوان بهعنوان یکی از مزیتهای خرید آسانسور هیدرولیک مستقیم جک از زیر در نظر گرفت. نکته قابلتوجه در این آسانسورها این است که، برای نصب آنها باید زمین را نیم متر بیشتر از کورس حرکتی آسانسور حفر کرد. درصورتیکه چنین امکانی برای حفر زمین وجود نداشته باشد؛ باید مدلهای دیگر را تهیه کرد. ضمن اینکه این نمونه احتمال سقوط ندارد و به همین دلیل، نیازی به نصب پاراشوت نیست.
خرید آسانسور هیدرولیک مستقیم جک از بغل (1:1)
همانطور که از اسم این آسانسور مشخص است، جک در قسمت بغل آسانسور قرار میگیرد و به دلیل اینکه در قسمت زیرین آسانسور واقع نمیشود، احتیاجی به حفر عمیق چاه نیست و فقط کافی است فضایی برای قرارگیری جک تعبیه شود.
خرید آسانسور هیدرولیک مستقیم جک از بغل، برای مکانهایی که امکان حفر چاه عمیق و نصب آسانسور هیدرولیک مستقیم جک از زیر وجود ندارد، بسیار مناسب هست. اندازه جک در این نمونه، بستگی به تعداد طبقات دارد و با توجه به آن مشخص میشود.
آسانسور هیدرولیک جک از بغل در مقایسه با آسانسور هیدرولیک جک از زیر، با توجه به فضای موردنیاز برای قرارگیری جک؛ کابین کوچکتری دارند اما نسبت به آسانسورهای کششی فضای کابینشان بزرگتر است. همچنین، با توجه به اینکه با فشار روغن کار میکند؛ احتمال سقوط ندارند و بنابراین نیازی به نصب پاراشوت نیست.
آسانسور غیرمستقیم جک از بغل (2:1)
برای خرید آسانسور هیدرولیک اگر احتیاج به کورس های بلندتری دارید، نمونههای غیرمستقیم جک از بغل گزینه مناسبی هستند. نحوه عملکرد آسانسور غیرمستقیم جک از بغل دو به یک، به این صورت است که کابین دو برابر جک حرکت میکند. بهطور مثال اگر جک یک متر حرکت کند؛ کابین دو متر حرکت خواهد داشت.
این نمونهها، به سیم بکسل و فلکه مجهز هستند و برای پیشگیری از پاره شدن سیم بکسل و سقوط کابین، احتیاج به نصب پاراشوت و گاورنر دارند.
خرید انواع آسانسور هیدرولیک ازنظر عملکرد
آسانسورهای هیدرولیکی ازنظر کاربرد و محل مورداستفاده به انواع آسانسور هیدرولیکی دونفره، آسانسور هیدرولیکی رستورانی، آسانسور هیدرولیکی مغازه، آسانسور هیدرولیکی فروشگاهی، آسانسور هیدرولیکی ساده، آسانسور هیدرولیکی متحرک، آسانسور هیدرولیکی خانگی و آسانسور هیدرولیکی ویلچر بر تقسیمبندی میشوند. هنگام خرید آسانسور هیدرولیک، لازم است به نوع کاربری مدنظرتان توجه داشته باشید تا بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید.
آسانسور هیدرولیک خانگی
همانطور که از نام این آسانسور مشخص است، برای استفاده در منازل و ساختمان کوچک مورداستفاده قرار میگیرد و نیازهای شخصی افراد ساکن در منازل مسکونی را مرتفع میسازد. خرید آسانسور هیدرولیک خانگی در مقایسه با سایر نمونههای تجاری از قوانین و مقررات کمتری برخوردار است و علاوه بر این، نسبت به آسانسورهای برقی کمهزینهتر هستند و چالش کمتری دارند اما چون به فضای تأسیساتی مجزا برای سیلندر هیدرولیک نیاز دارد، نصب و نگهداری آن در مقایسه با سایر نمونهها ممکن است چالشبرانگیزتر باشد و به همین دلیل بهتر است قبل از خرید، با متخصصان این زمینه هماهنگیهای لازم را جهت بررسی فضای مدنظر شما انجام دهید تا آسانسور طراحیشده بهخوبی جوابگوی نیازتان باشد.
آسانسور هیدرولیک آتشنشانی
آسانسور هیدرولیک آتشنشانی نمونهای از آسانسور است که برای شرایط اضطراری و حوادث آتشسوزی طراحیشده است. عملکرد این آسانسور بر اساس سیستم جرقهزنی و قدرت گیربکسها هست و با توجه به اینکه عملکرد چنین آسانسورهایی مستقل از برق ساختمان است، برای عملکرد خود نیازی به برق ساختمان ندارند و در زمان آتشسوزی و قطع برق، همچنان عمل میکند و عملکردی قابلاعتماد دارد.
این آسانسور مقاومت زیادی در برابر حرارت دارد و از مواد مقاوم به حرارت ساخته میشود تا در حین آتشسوزی بهترین عملکرد را داشته باشند . از آنها برای حرکتهای عمودی مورداستفاده میشود و با توجه به ویژگیهایی که دارند، در مواقع آتشسوزی بسیار مثمر ثمر است و به کمک آن میتوان از بروز حادثه پیشگیری کرد. آسانسور آتشنشانی دارای یک سیستم هیدرولیک است که شامل مخزن آب، پمپ هیدرولیک و یک سیستم لولهکشی جهت انتقال آب به بالای ساختمان است.
لازم به ذکر است که آسانسور هیدرولیک آتشنشانی، دارای سیستم جریان هوا است و هوا را تهویه میکند تا از گسترش دود و گازهای سمی در محیط دچار آتشسوزی شده پیشگیری شود و جریان هوای درون ساختمان را تمیز نگه میدارد. ضمن اینکه دارای تجهیزاتی مانند نورپردازی اضطراری نیز هستند تا در مواقع نیاز بهخوبی بتواند عمل کند.
سیستم تحمل وزن آسانسور بالا هست و تحمل وزن بارهای سنگین را دارد تا بهراحتی بتواند تجهیزات آتشنشانی و افراد را بین طبقات جابهجا کند. همچنین، این آسانسورها دارای سیستم اعلام حریق است. بیشترین کاربرد آنها در ساختمانهای ارتفاع بالا، هتلها، ساختمانهای تجاری، بیمارستانها و مکانهای عمومی است.
آسانسورهای باربر هیدرولیک
آسانسور باربر هیدرولیک در رده آسانسورهای خدماتی دستهبندی میشود و در آن از نیروی هیدرولیک برای جابهجایی بارهای سنگین استفاده میشود. ازاینرو، لازم است از کیفیت و مقاومت بسیار زیادی برخوردار باشد تا بتواند بهخوبی وزنهای سنگین را تحمل کند. به همین دلیل تجهیزات و ایمنی آنها بیشتر از سایر نمونههای دیگر است و عملکردی آرام و صاف در حین توقف و حرکت دارند.
خرید آسانسور باربر هیدرولیک با توجه به اینکه هزینه تعمیر و نگهداری کمتری نسبت به آسانسور باربر برقی دارد، مقرونبهصرفه هست. کاربرد این آسانسورها در پروژههای صنعتی، کارخانهها کارگاهها، انبارها، آشپزخانهها، بیمارستانها، مغازهها و صنایع مختلف است و از متداولترین و قدیمیترین انواع آسانسور برای انتقال بار هست که بیشتر در ساختمانیهایی که کوچکتر هستند و ارتفاع کمی دارند مورداستفاده قرار میگیرند.
دیگر محصولات ما : کارسلینگ آسانسور هیدرولیک
آسانسورهای هیدرولیک با ماشینخانه دور از ساختمان
در مواردی که نصب ماشینخانه درون ساختمان ازنظر فضا دارای محدودیت باشد، خرید آسانسور هیدرولیک با ماشینخانه دور از ساختمان توصیه میشود. در این صورت، ماشینخانه که شامل موتور و سیستم حرکتی است در مکانی دیگر نصب میشود و توسط یک لوله هیدرولیکی با آسانسور مرتبط میگردد. مایع درون لوله معمولاً روغن است که زمانی که توسط ماشینخانه به لوله ارسال میشود، فشار ایجادشده در لوله موجب جابهجایی آسانسور و حرکت آن به بالا و پایین میگردد.
مزیت این آسانسور هیدرولیک این است که با توجه به اینکه امکان نصب ماشینخانه در داخل ساختمان وجود ندارد، هزینه ساخت و نصب آن کاهش مییابد و علاوه بر این، در ساختمانهایی با ارتفاع زیاد و همچنین ساختمانهایی که محدودیت فضا دارند، میتوان از آنها بهره گرفت. اگر قصد خرید این آسانسور را دارید، بهتر است قبل از اقدام به خرید از کارشناسان این حوزه راهنماییهای لازم را دریافت کنید و بررسیهای فنی بهصورت دقیق انجام گیرد.